ایستگاه خودرو

اخبار خودرو | اخبار بیمه خودرو | خودرو

ایستگاه خودرو

اخبار خودرو | اخبار بیمه خودرو | خودرو

هر آنچه از خودرو و بیمه های خودرو لازم دارید را اینجا بخوانید

  • ۰
  • ۰

در مطلب "محاسبه نرخ بیمه شخص ثالث" به عوامل تاثیر گذار بر روی قیمت بیمه شخص ثالث اشاره کردیم که یکی از آنها دیرکرد تمدید بیمه شخص ثالث بود.
دیرکرد بیمه شخص ثالث علاوه بر این که جریمه به همراه دارد، عواقب دیگری دارد که با دانستن آنها در می یابید که نباید در تمدید بیمه شخص ثالث کوتاهی بکنید. در ادامه عواقب دیرکرد تمدید بیمه شخص ثالث اشاره می کنیم:



عواقب دیرکرد تمدید بیمه شخص ثالث


1_جریمه دیرکرد: اگر وسیله ی نقلیه ای فاقد بیمه شخص ثالث باشد، چه در سطح شهر تردد کند و چه در پارکینگ منزل متوقف باشد، مشمول جریمه ی دیرکرد می شود. یعنی اگر مالک برای تمدید مجدد بیمه برود باید مبلغی را که به صورت روزشمار محاسبه می شود به عنوان جریمه پرداخت کند.
جریمه دیرکرد بیمه ی شخص ثالث به‌صورت روزانه محاسبه می‌شود. به این صورت که به ازای هر روز تاخیر مبلغی به عنوان جریمه به حق بیمه اضافه می شود. این جریمه تا یک سال یعنی 365 روز به صورت روزشمار است که برای بیش از یک سال به بالا ثابت خواهد ماند.
2_توقف در پارکینگ: اما به غیر از جریمه دیرکرد، اگر پلیس خودروی فاقد بیمه شخص ثالث را شناسایی بکند، این خودرو تا زمان ارائه ی بیمه‌نامه ی معتبر در پارکینگ متوقف می شود و مالک خودرو برای ترخیص خودرو باید علاوه بر پرداخت هزینه‌های قابل‌ملاحظه، روند اداری زمان‌بری را طی کند. قطعا این اتلاف وقت به کوتاهی در تمدید بیمه نامه نمی ارزد.
3_ عدم خرید و فروش خودرو: بدون بیمه نامه شخص ثالث خرید و فروش خودرو نیز امکان پذیر نیست که پس از حل کردن مشکل بیمه و پرداخت جریمه ها می توان خودرو را فروخت.
4_ هزینه های مالی سنگین: در نهایت به اصلی ترین عواقب ناشی از کوتاهی در تمدید بیمه شخص ثالث می رسیم که در زمان وقوع حوادث رانندگی رخ می دهد. در این شرایط اگر بیمه‌گزار یا همان مالک خودرو مقصر باشد هر چه قدر هم که مدت‌زمان دیرکرد بیمه شخص ثالث کوتاه باشد باید تمامی خسارات به بار آمده را شخصاً پرداخت کند. اگر حادثه رانندگی موجب تلفات شود، بیمه‌گزار باید مبلغ یک دیه ی کامل را به زیان‌دیده بپردازد که هزینه ی بسیار سنگینی است.
حال اگر در حادثه ی رانندگی، وسیله ی نقلیه راننده زیان‌دیده فاقد بیمه شخص ثالث باشد، باز هم مشکل پیش خواهد آمد. در هر حادثه ی رانندگی، شرکت بیمه طرف قرارداد با مقصر حادثه برای پرداخت خسارت، بیمه‌نامه شخص ثالث هر دو طرف مقصر و زیان‌دیده را دریافت می‌کند. در‌صورتی‌که طرف زیان‌دیده فاقد بیمه‌ شخص ثالث باشد، شرکت بیمه می‌تواند خسارت را به او پرداخت نکند.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی